Buitendeuren met grote glaspartijen, grote ramen die uitgeven op de tuin of aluminium schuifdeuren die voor veel licht zorgen in de woonkamer maken van je huis een echte thuis. Helaas kan het warmteverlies via dergelijke ramen en deuren oplopen tot wel 25%. Met de thermisch geïsoleerde aluminium profielen van Reynaers bieden we jou echter een oplossing op maat. Zo maak je je dromen waar én bespaar je energie!

Aluminium profielen met een hoge isolatiewaarde

De aluminium profielen van Reynaers die gebruikt worden in zowel ramen, buitendeuren, leefveranda’s als schuifdeuren en glasgevels zijn steeds thermisch geïsoleerd dankzij:

  • een drie-kamersysteem met thermische onderbreking. Dit aluminium profielsysteem houdt de koude buiten en de warmte binnen, waardoor je drastisch bespaart op energie.
  • een unieke middendichting met extra luchtkamers, wat zorgt voor extra isolatie én stevigheid.

Tip: Wens je nóg meer energie te besparen, kies dan voor HI (High Insulation) of HI+ aluminium profielen. Deze alu profielen bevatten immers nog extra isolatiemateriaal.

Bespaar energie dankzij de beglazing

Kiezen voor de beste isolatie-oplossing is niet alleen rekening houden met de isolatiewaarde van de profielen, maar ook met de beglazing van je aluminium ramen en schuifsystemen.

Voor een optimale afstemming van profiel en beglazing, houd je dan ook rekening met de U-waarde van beide. Hoe lager deze U-waarde, hoe beter de isolatie van je woning. Je Reynaers vakman geef je hierover graag advies.