Samen met het gezin en vrienden beleef je zowel in als rond je huis de beste momenten. Geen wonder dus dat een aluminium veranda kopen een goede investering is. Meer en meer Belgen kiezen er dan ook voor om de leefveranda deel te laten uitmaken van hun nieuwbouwplannen. Maak jouw droomconcept waar dankzij de veranda’s van Reynaers Aluminium. Met onze aluminium veranda word je zorgeloos en levenslag voorzien van extra comfort.

Onze aanpak, jouw stijl

De realisatie van de woonveranda van je dromen vertrekt van aluminium verandadaken, speciaal door Reynaers Aluminium voor veranda’s ontwikkeld. Jij kiest de stijl, wij passen de structuur van je veranda hieraan aan. We integreren ook alle raam-, deur-, schuifdeur- en vouwdeursystemen van Reynaers Aluminium naadloos in je leefveranda.

Door de stijl en het karakter van de Reynaers profielen past je veranda functioneel en esthetisch bij je woning. Hierdoor is een leefveranda niet langer een aanhangsel, maar een harmonieus en volwaardig deel van je huis.

De juiste kleur voor jouw woonveranda

Je kan uitgebreid kiezen uit alle hoogwaardige kleuren, die aangebracht zijn door de profielen te lakken of door ze te anodiseren. Je kan zelfs een verschillende kleur voor de binnenkant en de buitenkant van de veranda kiezen, zodat de profielen steeds bij jouw interieur zowel als je gevel passen. Of je laat de aluminium veranda uitvoeren in de Coatex structuurlak met korrel-effect. Deze lak is zeer onderhoudsvriendelijkheid en leidt tot oneindig veel combinatiemogelijkheden. De profielen zijn in verschillende stijlen beschikbaar: vintage, hedendaags, romantisch... aan jou de keuze.

Maak nu jouw dromen waar en neem contact op met een erkende Reynaers Veranda Partner.