Back to top

Bezoek Reynaers Aluminium tijdens de BIS beurs 2019 in Flanders Expo te Gent

Van 5 tot en met 13 oktober vindt in Flanders Expo het Bouw - en Inspiratiesalon (BIS) plaats. De place to be voor bouwers en verbouwers op zoek naar een antwoord op al hun (ver)bouwvragen. Reynaers Aluminium stelt er met veel plezier zijn nieuwste ramen, deuren en schuifsystemen voor.

De productconfigurator van Reynaers Aluminium laat je toe om de ramen en deuren van je dromen zelf samen te stellen op de stand tijdens BIS. Daarnaast stelt Reynaers Aluminium je graag de allernieuwste ramen en deuren voor. De Masterline 8 pivotdeur bijvoorbeeld, is gloednieuw in het gamma en speelt in op de trend van steeds hoger isolerende deuren met een ultraslank design.

Daarnaast is er ook oog voor design en afwerking. De nieuwe collectie ‘Touch’ handgrepen geven die extra toets aan je nieuwe ramen en deuren. Bovendien wordt een aantal ramen en deuren op de beursstand getoond in een collectie van trendsettende kleuren: Iconica. Reynaers verlegt met Iconica opnieuw de architecturale mogelijkheden om ramen en deuren te laten aansluiten bij de stijl van iedere woning.

BIS van 05/10/2019 tot en met 13/10/2019, paleis 1, stand 1452.