Denk je eraan om een veranda te zetten? Proficiat, goeie keuze! Je breidt je woning uit met een extra leefruimte, je haalt massa’s daglicht in huis en je kunt het hele jaar door van je tuin genieten. Om nog maar te zwijgen van de gezelligheid en het plezier dat je er gegarandeerd beleeft. Maar welke stijl past het beste bij je huis? We helpen je kiezen.

De stijl van je huis = de stijl van je veranda

De veranda die het beste bij je huis past? Dat is nog altijd een veranda in dezelfde stijl. Zo maak je er een echt verlengstuk van je woning van en integreer je ze maximaal als leefruimte. In een veranda die samensmelt met je huis kom je tot rust en profiteer je volop van de zon en het daglicht. Met het mooie uitzicht op je tuin geef je ook de sfeer in huis een extra boost. En met opengeschoven ramen tover je jouw veranda bij mooi weer om tot een overdekt terras en haal je jouw tuin en dat o zo heerlijke buitengevoel naar binnen.

Traditionele of moderne veranda

Heb je een traditionele of moderne woning? Dan zit de MasterLine-reeks van de Reynaers Aluminium Veranda je huis als gegoten. Het sobere Functioneel-profiel en het afgeronde Deco-profiel passen bij élk modern huis. Met het Renaissance-profiel ga je voor een veranda in een meer traditionele of rustieke stijl.

Landelijke of industriële veranda

Woon je in een klassieke of industriële woning en wil je een veranda in aluminium die daar helemaal op aansluit? Dan is de SlimLine-reeks je op het lijf geschreven. Dankzij de 3 soorten profielen is dat hét systeem voor een aanbouw in een landelijke, pastorie- of hoevestijl of een industriële stijl.

Ook het dak bepaalt je stijl

Het zijn niet alleen de ramen en wanden die de stijl van je veranda bepalen. Ook het dak heeft een grote invloed op de stijl die je voor ogen hebt. Daarom kies je bij Reynaers Aluminium uit 4 soorten daken:

  • Plat dak met een geïntegreerde lichtkoepel of -straat
  • Schuin dak
  • Traditioneel zadeldak
  • Frans dak of mansardedak met 3 schuine dakvlakken.

Een plat dak en een schuin dak passen eerder bij een moderne en een industriële veranda, een zadeldak en Frans dak bij een landelijke veranda.

Vergeet de dakrand niet

Het lijkt een detail, maar onderschat niet hoe de overgang van de wanden naar het dak mee de look van je veranda bepaalt. De dakrand is de finishing touch op je veranda. De strakke, moderne Reynaers Aluminium-dakrand is helemaal afgestemd op ons moderne profiel. De klassieke dakrand past naadloos bij onze Orangerie- en Renaissance-profielen.

Denk ook aan de afwerking

Met Reynaers Aluminium kies je voor Belgisch vakwerk en een veranda op maat die helemaal bij je verwachtingen aansluit. Daarom heb je de keuze uit alle RAL-kleuren. Zo zorg je dat je aluminium veranda 100% op je woning is afgestemd. En wat meer is: dankzij onze hoogwaardige kleuring vraagt je veranda maar weinig onderhoud en kun je het aluminium makkelijk schoonmaken.

Neem voor de veranda van je dromen contact op met een Reynaers-vakman in je buurt. Wil je nu al een idee hebben hoe je woning er zal uitzien met een Reynaers Aluminium Veranda? Stel je droomveranda in 3D samen.

Ontvang het gratis inspiratieboek veranda's

Laat je inspireren door de mooiste veranda's van Reynaers Aluminium

  • Inspiratie voor jouw veranda project
  • Referenties en realisaties van de mooiste veranda's
  • Verschillende stijlen: modern, minimimalistisch, pastorij, klassiek
  • Gedrukt of digitaal

Ontvang het gratis inspiratieboek veranda's>>