Bij de aankoop van nieuwe aluminium ramen en deuren ga je best niet over een nacht ijs. Een doordachte aankoop vandaag betekent immers een besparing op de energiefactuur van morgen. Met zijn gamma aluminium profielen geschikt voor passiefbouw biedt Reynaers Aluminium dan ook dé oplossing voor alle (ver)bouwers die kiezen voor een energiezuinige woning.

Aluminium raam- en deurprofielen voor passiefhuizen: CS 104

Met zijn hoge warmteweerstand, drievoudige beglazing, lage onderhoudskosten en duurzame materialen is het CS 104 raam- en deurprofiel het meest geschikt voor passiefbouw. Extra voordeel van dit profiel: je kan de draai-elementen makkelijk bedienen en de raamkozijnen zijn ingebouwd op 95 mm diepte. Hierdoor is het CS-104 raam- en deursysteem dan ook zowel comfortverhogend als energieverbruikverlagend.

Aluminium schuiframen voor passiefbouw: CP 155-LS/HI

CP 155-LS/HI behaalt de beste thermische prestaties, waardoor dit schuifsysteem, gecombineerd met driedubbele beglazing, perfect toepasbaar is in de passiefbouw. CP 155-LS/HI beschikt dan ook over het prestigieuze Minergie-label voor duurzame kwaliteit van energie-efficiënte bouwmaterialen.

Op zoek naar aluminium profielen voor jouw passiefhuis?

Neem contact op met een Reynaers Partner of Installer. Hij geeft je graag meer uitleg over welk profiel het best bij jouw energiezuinig project past.