Welke bouw- of verbouwplannen je klant ook heeft: kiezen voor aluminium is altijd een prima idee. Dit materiaal beschikt over oneindig veel kwaliteiten, die zich mooi laten samenvatten in twee woorden: duurzame schoondheid. Zo kan aluminium in vergelijking met PVC of hout talloze troeven uitspelen.

Duurzame ...

1. Uitstekende isolatie
Een aluminium profiel isoleert prima tegen de kou én de warmte en beantwoordt aan alle wettelijke energie-vereisten.

2. Levenslang plezier & makkelijk onderhoud
Aluminium profielen worden niet aangetast door UV-stralen of vocht, roesten of rotten niet én trekken niet krom. Ze zijn ook heel makkelijk te onderhouden.

3. Brand- en inbraakveilig
In tegenstelling tot onder meer houten profielen is aluminium onbrandbaar. Door zijn stevigheid is het ook prima bestand tegen inbraak.

4. 100% recycleerbaar
Aluminium is 100% recycleerbaar en kan zonder kwaliteitsverlies hergebruikt worden. De recyclage van aluminium kost bovendien een minimum aan energie.

5. Optimale akoestische isolatie
Aluminium profielen zijn geschikt voor brede glasdiktes en akoestisch glas.

... Schoonheid

6. Grote ramen, slanke profielen
Zelfs met slanke profielen in aluminium kan je grote raampartijen integreren, die met PVC profielen niet mogelijk zouden zijn. 

7. Van eenvoudige tot complexe structuren
Aluminium is een licht materiaal, maar tegelijk heel sterk: ideaal voor complexe structuren, hoogbouw en grotere afmetingen - denk bijvoorbeeld aan slanke raamprofielen die toch grote glaspartijen dragen.

8. In elke stijl of kleur
De aluminium profielen van Reynaers Aluminium zijn in alle RAL-kleuren en talloze afwerkingen beschikbaar. Ze passen bij elke architecturale stijl.

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van aluminium schrijnwerk? Neem dan contact op met een Reynaers vakman in je buurt!