1. Bekijk jouw persoonlijke inspiratievideo

Hou je van klassiek of eerder van modern? Primeren voor jou design & kleuren, comfort & onderhoud of toch energie & isolatie? Hecht je belang aan ecologie & duurzaamheid of aan veiligheid? Op basis van je eigen bouwstijl en de thema’s die jij belangrijk vindt, wordt jouw video op maat samengesteld. Bezoek imagine.reynaers.be, gebruik deze unieke tool en beleef jouw woondroom.

2. Ontdek realisaties ter inspiratie

Over smaak valt niet te twisten, iedereen creëert de woonomgeving die het beste bij hem of haar past. Kies je voor een sobere of voor een rustieke stijl? Hou je van een speelse vormgeving of verkies je strakke lijnen? Ontdek tal van realisaties op 1 website en doe inspiratie op voor jouw project. Aluminium ramen en deuren, schuiframen, glasgevels en veranda’s in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren vind je op reynaers.be . Ongetwijfeld een bron van inspiratie voor jouw bouwproject of renovatie.

3. Bespreek jouw persoonlijk project met een vakman

Inspiratie zoeken en ideeën sprokkelen vormen slechts het begin. Nu is het aan jou om alle kleuren en stijlen met eigen ogen te zien en zelf te voelen hoe duurzaam aluminium is. Maak kennis met de ramen, deuren en veranda’s van jouw dromen. Dromen die door gespecialiseerde vakmannen omgezet worden in werkelijkheid. Bezoek de showroom van de Reynaers vakman in jouw buurt. Hij adviseert je graag bij jouw project en maakt een voorstel op maat op basis van jouw bouwstijl en voorkeuren.

Bezoek een showroom en overtuig jezelf: op Reynaers Aluminium kan je rekenen.
De vakman in jouw buurt vind je op reynaers.be.