Back to top

Reynaers Aluminium ramen en deuren Antwerpen

De raam- en deurprofielen van Reynaers Aluminium zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en kleuren. Ook voor ramen en deuren in Antwerpen helpen onze verdelers u graag verder met professioneel advies op maat.

De verschillende raam- en deurprofielen en systemen

Voor het raam- en deurprofielen van Reynaers Aluminium is er keuze uit drie verschillende systemen, elk met hun specifieke kenmerken.

Het Concept System - Dit systeem wordt aangeduid met de letters CS, gevolgd door een getal dat staat voor de inbouwdiepte van het profiel (in millimeter). Hogere getallen hebben een grotere inbouwdiepte en een hogere isolatiegraad.

Het Slim Line systeem - Een specifiek raam- en deursysteem dat bestaat uit ultraslanke profielen. Uitstekend voor de constructie van aluminium ramen en deuren met een fijn profiel.

Het Masterline 8 systeem - Dit systeem is verkrijgbaar in alle isolatieniveaus, en in een veelheid aan designvarianten. Het raamsysteem van de toekomst!

Deze drie systemen kunt u verkrijgen in tal van verschillende stijluitvoeringen. Ze zijn bovendien beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren. Uiteraard zijn al deze systemen beschikbaar bij onze verdelers in de regio Antwerpen!

De verschillende stijlen van onze ramen en deuren

De verdelers van Reynaers Aluminium in Antwerpen kunnen u een keuze bieden uit verschillende stijluitvoeringen. Sober, eenvoudig en tijdloos? Graag wat meer detail, een rustieke of traditionele stijl? Of bent u eerder op zoek naar raam- en deurprofielen die passen bij een moderne en hedendaagse bouwstijl? Ontdek de designmogelijkheden van Reynaers Aluminium.

Keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren

Reynaers Aluminium biedt u ook in Antwerpen een keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren. Ook ramen met een verschillende kleur langs de binnenkant en buitenkant behoort tot de mogelijkheden. Meer over de kleuren van ramen en deuren.

De verdelers van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Antwerpen

Op zoek naar een verdeler van Reynaers Aluminium ramen en deuren in Antwerpen? Onderstaande lijst geeft u alvast een beknopt overzicht van de Antwerpse gemeenten waar u onze vakmannen kunt terugvinden. Onder de kaart vindt u al onze verdelers uit de Antwerpse regio. Of gebruik onze handige zoekfunctie om uw dichtstbijzijnde verdeler terug te vinden.