Reynaers Aluminium wint Family Business Award of Excellence® 2015

1012
Op 3 december mocht Reynaers Aluminium de Family Business Award of Excellence van dit jaar in ontvangst nemen. Deze Award beloont een Belgisch familiebedrijf dat uitblinkt in deugdelijk bestuur in zowel de familie als in het bedrijf. De winnaar van de Award mag deelnemen aan de internationale Family Business Summit in Monte Carlo in juni 2016.
 
De Family Business Award of Excellence wordt voor de 2de keer georganiseerd door Ernst & Young, FBNet Belgium en Guberna. De criteria voor de jury zijn deugdelijk bestuur, de visie en het behoud van de familiewaarden, de overdracht van de ondernemerszin over de generaties heen en de communicatie en het maatschappelijk engagement van de onderneming. 
 
Veel meer dan een wedstrijd wil de Award een richtlijn zijn voor goede praktijken. “Familiebedrijven zijn de basis, de humus van onze economie. Een belangrijke succesfactor is hun openheid. Met de Award willen we deze kwaliteit in de verf zetten!”, licht juryvoorzitter Luc De Bruyckere toe. De Family Business Award of Excellence wil familiebedrijven aanmoedigen om hun ervaringen en beste praktijken onderling uit te wisselen.
 

 

 

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Producten24-10-2022

MasterLine 10: Hét systeem voor energiezuinige gebouwen

Bedrijf27-09-2022

Reynaers Group lanceert duurzaamheidsrapport: Reynaers Act

Industrie07-09-2022

Stadsverdichting: De weg naar meer hoogbouw