Openbedrijvendag zondag 1 oktober: Wij doen mee!

2908

Op zondag 1 oktober doet Reynaers Aluminium mee aan de Openbedrijvendag 2017. Bezoek tussen 10u en 17u de Reynaers Campus, het grootste innovatie- en testcentrum van de sector.

Het Experience Centre overstijgt ruim het klassieke showroom concept. Je ziet en voelt er uiteraard onze ramen en deuren maar het zijn tal van inspirerende digitale toepassingen die de beleving compleet maken. Profieldoorsnedes worden geprojecteerd als hologram en geselecteerde producten worden gevisualiseerd in gebouwen op de led-wall. Reynaers beschikt over een VR-kamer waar ontwerpen van architecten worden geprojecteerd. Hierdoor worden gebouwen toegankelijk, hoewel ze zich nog in de ontwerpfase bevinden.

Bewonder onze 15 meter hoge testmuur en zie met eigen ogen hoe onze ramen en deuren getest worden op alle omstandigheden. We nemen je mee op wandeling in het distributiecentrum en je komt te weten hoe jaarlijks 10 000 km aan aluminium profielen naar onze raamfabrikanten wordt verstuurd.

Heb je zelf verbouwplannen? Wij brengen je graag in contact met een Reynaers vakman in je buurt.

We stellen tijdens Openbedrijvendag ook onze vacatures voor, dus wie weet word jij onze nieuwe collega.

http://www.openbedrijvendag.be/reynaers-aluminium

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Evenementen27-03-2019

Reynaers Aluminium verwelkomt architecten tijdens Architect@work in Kortrijk op 9 en 10 mei

Producten11-03-2019

Masterline 8 pivotdeur

Bedrijf26-02-2019

Reynaers Aluminium versterkt duurzaamheidsinspanningen met Green Deal en nieuwe C2C certificatie voor aluminium raam- en deursystemen