Mobiliteit

 

WIJ VERBINDEN ONSZELF TOT...

...HET MOGELIJK MAKEN VAN DUURZAAM TRANSPORT

Elk jaar verlaten bijna 6000 vrachtwagens ons distributiecentrum in Duffel voor leveringen aan Belgische en internationale klanten. Om de ecologische impact van het transport te beperken, analyseren en optimaliseren we voortdurend de transportroutes. We selecteren onze transportpartners op basis van hun groene imago en de dichtheid van hun netwerk in de regio. Zo vermijden we overbodige kilometers. Onze klanten profiteren van onze sterke logistieke organisatie waardoor we in staat zijn om snel onze producten te leveren van onze distributiecentra wereldwijd. De aankoopafdeling van elk departement zal lokaal kopen altijd overwegen.

...HET INZETTEN OP DUURZAAM PENDELEN

Reynaers promoot op de hoofdzetel in Duffel het WOOW mobiliteitsplan. We bieden onze werknemers talrijke voordelen wanneer ze per fiets (eigen fiets of bedrijfsfiets), met het openbaar vervoer of al carpoolend naar het werk komen. Daarnaast is de CO2 uitstoot een belangrijke beslissingsfactor bij de aankoop van nieuwe bedrijfswagens. De parking op de Campus in Duffel beschikt zelf over oplaadpalen voor elektrische wagens.

Op de hoofdzetel beschikken maar liefst 25 vergaderzalen over de beste video conferentie technologie, wat de kosten op business trips bespaart