Masterline 8: het raamsysteem van de volgende generatie

Reynaers Aluminium lanceert met de Masterline 8 reeks het gloednieuwe en baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. De Masterline 8 ramen en deuren bieden een grote architecturale vrijheid met maximale aandacht voor je comfort.

Het innovatieve karakter van de nieuwe Masterline 8 ramen en deuren ligt onder andere in het geoptimaliseerde productieproces waardoor je nieuwe ramen en deuren nu nog eenvoudiger en sneller geplaatst kunnen worden.

Daarnaast zijn de ramen en deuren van het nieuwe Masterline 8 systeem uniek en beschikbaar in 4 designvarianten: ‘Functioneel’, ‘Renaissance’ ,‘Deco’ en 'Verborgen Vleugel'. Elk van die varianten heeft zijn eigen look en feel zodat de ramen en deuren perfect passen bij de stijl van je woning.

Uiteraard werd er eveneens veel aandacht besteed aan de thermische prestaties van deze nieuwe ramen en deuren. Die bestaan in 3 isolatievarianten (standaard, High Insulation (Hi) en High Insulation Plus (Hi+)) geschikt voor woningen met hoge energie-eisen tot zelfs passiefwoningen.

Functioneel Deco Renaissance Verborgen Vleugel