Project search

Palazzo Arbà

Het Palazzo Arbà is een residentiële nieuwbouw die perfect past binnen de bestaande stedelijke context van Genua, Italië.  
Video

Reynaers Campus: Experience Centre

INNOVATIEF SAMENSPEL TUSSEN ARCHITECTUUR EN ALUMINIUM

KULAB

KULAB is a modern, eye-catching building at the campus entrance of the faculty of Industrial Sciences and Biosciences in Bruges, Belgium. 

Four Seasons Hotel

Het Four Seasons Hotel van SOM in Bahrein is met zijn ongebruikelijke compositie van betonnen pieren en zwevende elementen een nieuw visueel baken in de stad.

Perth Arena

Het ontwerp van Perth Arena is gebaseerd op Christopher Moncktons ‘Eternity Puzzle’

8 Central Link at Jalan Kilang Barat

This modern, eight-storey office building is situated in the Bukit Merah industrial estate and consists of 46 industrial unites for lease and sale....

Vennesla Library

The light and inviting library catches the eye thanks to the glass façade and the geometric skeleton of 27 glued wooden ribs.

Knowledge Centre ARhus

Het ‘open huis’ functioneert momenteel als ontmoetingsplaats en publiek informatieforum voor de inwoners en bezoekers van Roeselare.

Krkonoše Mts. environment education centre

Het nieuwe gebouw van het Centre for Environmental Studies in Vrchlabi vertegenwoordigt een moderne kijk op wetenschap en de verbinding hiervan met het bredere publiek.

Dominion Tower

De Dominion Tower in Moskou is een uniek soort kantoorgebouw in het portfolio van Zaha Hadid Architects.

Belgische ambassade Kinshasa

Eerste Afrikaanse Passiefbouw Het Ministerie van Buitenlandse zaken laat aan de Boulevard du 30 Juin de nieuwe Belgische ambassade bouwen....

Narvil Hotel

Het Narvil-hotel is een nieuw luxe recreatiecomplex in het Poolse stadje Serock.