Reynaers Aluminium toont VR expertise op Techfair SuperNova in Antwerpen

0709

Meer dan ooit focust Reynaers Aluminium op de digitalisering van het bouwproces, zowel op vlak van BIM en 3D modellen als de volledige Virtual Reality visualisatie. Hierdoor is Reynaers Aluminium een waardevolle partner voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers en zijn klanten, de raamfabrikanten.

De Reynaers Campus in Duffel huisvest AVALON, een VR ruimte die speciaal werd geconfigureerd voor architecturale toepassingen en een unicum is voor de sector. Een project dat zich nog in de ontwerpfase bevindt, kan in de VR-wereld tot leven worden geroepen. In real time kunnen aanpassingen worden aangebracht aan het model. De architect en andere belanghebbenden bevinden zich in 1 virtuele realiteit en kunnen samen een project tot in de kleinste details bespreken.

Op SuperNova presenteren we AVALON voor de gelegenheid in een event-formaat. We introduceren de bezoeker ook in the World of Reynaers, een digitale showroom op touchscreen waarin alle Reynaers oplossingen worden gevisualiseerd in verschillende type-woningen.

SuperNova is uniek event waar innovatieve technologie├źn en visionaire inzichten elkaar ontmoeten. Het event loopt van 27 tot en met 30 september op verschillende locaties in Antwerpen. De uitvalsbasis is de Waagnatie op de Rijnkaai.

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Evenementen27-03-2019

Reynaers Aluminium verwelkomt architecten tijdens Architect@work in Kortrijk op 9 en 10 mei

Producten11-03-2019

Masterline 8 pivotdeur

Bedrijf26-02-2019

Reynaers Aluminium versterkt duurzaamheidsinspanningen met Green Deal en nieuwe C2C certificatie voor aluminium raam- en deursystemen