Masterline 8: het raamsysteem van de volgende generatie

0103

Reynaers Aluminium lanceert met de Masterline 8 reeks het gloednieuwe en baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. De Masterline 8 ramen en deuren bieden een grote architecturale vrijheid met maximale aandacht voor je comfort.

Het innovatieve karakter van de nieuwe Masterline 8 ramen en deuren ligt onder andere in het geoptimaliseerde productieproces waardoor je nieuwe ramen en deuren nu nog eenvoudiger en sneller geplaatst kunnen worden.

Daarnaast zijn de ramen en deuren van het nieuwe Masterline 8 systeem uniek en beschikbaar in 3 designvarianten: ‘Functioneel’, ‘Renaissance’ en ‘Deco’. Elk van die varianten heeft zijn eigen look en feel zodat de ramen en deuren perfect passen bij de stijl van je woning.

Uiteraard werd er eveneens veel aandacht besteed aan de thermische prestaties van deze nieuwe ramen en deuren. Die bestaan in 3 isolatievarianten (standaard, High Insulation (Hi) en High Insulation Plus (Hi+)) geschikt voor woningen met hoge energie-eisen tot zelfs passiefwoningen.

Functioneel Deco Renaissance

 

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Bedrijf01-03-2021

Nieuwe CEO / Gedelegeerd Bestuurder voor Reynaers Groep

Projecten10-07-2020

Reynaers Aluminium levert profielen voor eerste volledig 3D geprinte huis

Bedrijf27-05-2020

Reynaers Aluminium streeft naar een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk