Het hoogwaardig isolerend schuifsysteem CP 155 van Reynaers beantwoordt nu nog beter aan de nieuwste architecturale vereisten.

0102

ARCHITECTURALE VRIJHEID COMBINEREN MET HET ULTIEME COMFORT? DE NIEUWE CONCEPT PATIO 155-HOEKOPLOSSINGEN MAKEN HET MOGELIJK! SAMEN MET DE SLIMME OPLOSSINGEN VOOR EEN EENVOUDIGE INSTALLATIE VAN VASTE VLEUGELS MET EEN EXTREEM HOOG GEWICHT VERZEKEREN DEZE VERLENGSTUKKEN DAT HET CP 155-SCHUIFDEURSYSTEEM EEN UITSTEKENDE KEUZE IS VOOR ULTRAMODERNE GEBOUWEN. 

NIEUWE CONFIGURATIES: HOEKOPLOSSINGEN

De ultieme flexibiliteit tussen bescherming tegen slechte weersomstandigheden op het ene moment en openstelling voor het buitenleven op een ander moment, is een wezenlijk kenmerk van moderne woonruimten. De nieuwe hoekoplossingen voor het CP 155-hefschuifsysteem maken het openen van zowel naar binnen als naar buiten gerichte hoeken mogelijk, zonder afbreuk te doen aan de bekende voordelen van het systeem op het gebied van comfort en isolatie. Voor wie alleen optimaal van het daglicht en het uitzicht naar buiten wil kunnen genieten, zonder het raam te kunnen openen, zijn er nu ook vaste glashoeken.

De open hoek kan worden uitgevoerd op een CP 155-LS 2-rail en een monorail met buitenbeglazing. Deze oplossing scoort goed op gebied van performantie voor lucht-, wind- en waterdichtheid (3 – C2 – 7A). De vaste glashoek kan toegepast worden met alle CP 155-LS monorails met buitenbeglazing.

 GROOT GEWICHT EN ULTRAGROTE AFMETINGEN

Op de bouwmarkt is er een tendens naar woonruimten die baden in overvloedig natuurlijk licht, maar de toepassing van hoogisolerende drievoudige beglazing brengt een groot glasgewicht met zich mee. Om aan de bouwwensen tegemoet te komen, introduceert Reynaers nieuwe oplossingen om grote, zware glaspartijen in het CP 155-systeem te kunnen integreren. Dankzij verlengstukken die het buitenkader vergroten, kan CP 155 nu uitgerust worden met enorm brede glaspartijen van maximaal 3 meter hoog.

Het maximumgewicht voor de vaste vleugel in de monorailversie bedraagt nu 1500 kg. Dat is ronduit indrukwekkend! De optie buitenbeglazing vergemakkelijkt de installatie ter plaatse van enorme glaspartijen, zelfs in hoge gebouwen. Inbraakwerendheid (klasse RC2) is mogelijk bij zowel binnen- als buitenbeglazing. In de CP 155-hefschuifuitvoering zijn ventilerende vleugels met een glasgewicht tot 400 kg gemakkelijk te bedienen.

ALGEMENE PRESTATIES CP 155

Concept Patio® 155 is een hoogstaand isolerend schuifsysteem met hoge prestaties. Het geavanceerde concept beantwoordt aan de hoge verwachtingen van de gebruikers op het gebied van optimale kwaliteit, hoge isolatie en bedieningscomfort.

Dankzij de upgrade naar "hoge isolatie" haalt het systeem waarden tot 1,07 W/m²K (Uf-waarde). Dat resulteert in een beglaasd element met een isolatiewaarde lager dan 1,0 W/m²K en maakt het CP 155-HI-systeem, dat het Minergie-label draagt, geschikt voor gebruik in lage-energiegebouwen. Bovendien kan worden gekozen voor een lage drempel, zodat binnen en buiten perfect in elkaar overgaan en het gebouw beter toegankelijk is. De oplossingen voor automatische opening verbeteren de toegankelijkheid en het comfort nog meer.

 

More news

Het nieuwsarchief doorbladeren
Bedrijf01-03-2021

Nieuwe CEO / Gedelegeerd Bestuurder voor Reynaers Groep

Projecten10-07-2020

Reynaers Aluminium levert profielen voor eerste volledig 3D geprinte huis

Bedrijf27-05-2020

Reynaers Aluminium streeft naar een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk