Aluminium = budgetvriendelijk

Bouwen of verbouwen doe je niet elke dag. Jouw beslissing moet berusten op juiste en nauwkeurige informatie. Vergelijken tussen diverse materialen moet in alle objectiviteit gebeuren. Je zal dan vaststellen hoe gunstig aluminium aan het einde van de oefening voor de dag komt.
 
Energiezuinig = budgetvriendelijk
De energiekosten in België behoren tot de hoogste, vergeleken met deze in de ons omringende landen. Energie neemt vandaag een grote hap uit het gezinsbudget. Door te kiezen voor Reynaers aluminiumprofielen kan je drastisch besparen op je energiefactuur. Onze ramen en deuren zijn speciaal ontworpen om de koude buiten te houden. Reynaers maakt gebruik van de nieuwste technologieën om zo hoog mogelijke isolatiewaarden te bereiken. De gebruikte techniek zorgt voor een thermische onderbreking tussen de binnenste en buitenste profielhelften.
 
Duurzaam = budgetvriendelijk
Wanneer je kiest voor Reynaers ramen en deuren kies je voor een oplossing waarvan je levenslang geniet. Aluminium is bestand tegen alle weersomstandigheden, het barst niet, rot niet en wordt niet aangetast door ongedierte. Nooit moet je aan vervanging of vernieuwing denken. Je moet er dus ook geen budget voor voorzien. Ook de systemen van Reynaers, bijvoorbeeld de schuif-, hefschuif- of vouwsystemen van de Reynaers deuren, zijn van uitstekende kwaliteit. Zelfs bij intensief gebruik zullen alle technische componenten waardoor het raam of de deur bediend kan worden probleemloos blijven functioneren. Het is niet toevallig dat Reynaers 10 jaar garantie geeft op al zijn systemen.

 

Onderhoudsvriendelijk = budgetvriendelijk
Aluminium vergt bijna geen onderhoud. Aluminum ramen en deuren ook niet. Uiteraard zal regen en stof de buitenkant van de profielen wel vervuilen. Neem een spons, wat helder water en eventueel een neutrale zeep en reinigt het raam terwijl je je vensters wast. Gewoon goed spoelen, en het aluminium van je woning straalt weer als nieuw. Beitsen, vernissen, verven? Geen sprake van. Dus moet je bij aluminium geen budget voorzien voor dure onderhouds- en opsmukproducten.
 
Lage energie huizen en passief bouwen =budgetvriendelijk
Wil je besparen op lange termijn en een belangrijke stap zetten in de richting van duurzaam energieverbruik, dan moet je de voorkeur geven aan het systeem Reynaconnect. Reynaconnect werd door Reynaers ontwikkeld om alle Reynaers systemen optimaal te integreren in de ruwbouw met het oog op luchtdichtheid van je woning. Luchtdichtheid zorgt voor een maximale beperking van het energieverlies. Luchtdicht bouwen is dus een efficiënte manier om te besparen op energiekosten. Het systeem voorziet verschillende extra voorzorgsmaatregelen tijdens de plaatsing van het schrijnwerk. Reynaconnect wordt enkel toegepast door je Reynaers Partner en Installer. Bij hen kan je terecht voor alle nuttige informatie en details over het verwerkingsproces.